PREDTSAVLJAMO POKLIC SPECIALISTA ČELJUSTNE IN ZOBNE ORTOPEDIJE

Kdo je ortodont?

Ortodont je zobozdravnik, ki po zaključenem šestletnem študiju dentalne medicine opravi še dodatna tri leta trajajočo specializacijo iz čeljustne in zobne ortopedije. V času specializacije pridobi potrebna teoretična in praktična znanja, ki bodočega specialista usposobijo za zdravljenje ortodontskih nepravilnosti. 

A po specializaciji se izobraževanje ne konča, saj sledi kontinuirano izpopolnjevanje znanja. Omeniti velja tudi pomembnost izkušenj, ki jih ortodont pridobi z izmenjavo mnenj s kolegi doma in v tujini ter z udeležbo na seminarjih in izobraževanjih pri nas in v tujini.

Ortodont mora imeti razvite spretnosti rok in prstov, dober vid in občutek za estetiko. Mora biti tudi komunikativen in do vsakega pacienta pristopiti z razumevanjem za njegove želje in potrebe.

030 789 089

Najhitrejša pomoč pri iskanju dobrega ortodonta

Ortodontka je študirala čeljustno ortopedijo
Ortodont s priporočilom je najboljša izbira
Ortodont poskrbi za nasmeh otrok

Ortodont za otroke in odrasle

Največ zobozdravnikov in ortodontov s katerimi se srečujejo slovenski pacienti je študij dentalne medicine ali specializacijo za ortodonta opravilo na Medicinskih fakultetah v Ljubljani, Mariboru in Zagrebu.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nekateri od njih so obvezni, drugi so namenjeni izboljšanju vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani.

Close Popup
Nastavitve zasebnosti shranjene!
Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

Tehnični piškotki
Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Google Tag Manager

ONEMOGOČI VSE STORITVE
OMOGOČI VSE STORITVE
Open Privacy settings